WODEN X JOSEPHINE SKRIVER

Som et globalt navn med danske røtter, deler hun vår lidenskap for design og dansk håndtverk. Hennes personlige stil og engasjement for motebransjen matcher perfekt med vår mission. Josephine har vært involvert i hvert trinn av prosessen, noe som har resultert i kolleksjoner som avspeiler både hennes unike estetikk og vår felles visjon om å jobbe med bærekraftige initiativer.

FOR OSS ER DETTE ESSENSEN AV WORKS OF DENMARK

WODEN by Josephine Skriver

FORHÅNDSBESTILL KOLLEKSJONEN
Fyll ut skjemaet nedenfor for å forhåndsbestille kolleksjonen.

JS_Sophie - Gunmetal

JS_Freja Runner - Gunmetal/Black

JS_Nora Natural Soft Metallic - Gunmetal

JS_Tristan Leather - Gunmetal

FISKESKINN SKAL SETTES PÅ MOTEKARTET

Fra bølgene blå til catwalken: Et partnerskap som ikke bare hyller dansk håndtverk og bærekraft, men også feirer det unike og usedvanlige - bruken av fiskeskinn. Dette enestående materialet har vært en integrert del av WODEN's produkter siden begynnelsen, og vi er stolte av å bringe våre design fra havet direkte til catwalken.

SAMMENSTØTET MELLOM STYRKE OG SKJØNNHET

Josephine Skriver's personlige stil og sterke image matcher perfekt med WODEN's brand-identitet og verdier. Hennes skarpe estetikk og motebevissthet, kombinert med en lidenskap for bærekraft, avspeiler nettopp den retningen WODEN beveger seg i.

”Josephine Skriver representerer alt det vi verdsetter hos WODEN. Hennes globale tilstedeværelse, kombinert med hennes sterke bånd til Danmark, gjør henne til den perfekte stemme for vårt brand”

Carsten Holm (CEO & Founder)