Ultimate Sneakers for den urbane kvinnen.

Vi bruker to år på å utvikle og teste vår NATURAL SOFT-teknologi. Denne teknologien sikrer maksimal komfort for føttene dine. NATURAL SOFT gjør det fordi vi har laget en såle som fokuserer på både elastisitet og styrke uten at det går på bekostning av støtten. Hemmeligheten ligger i vår sammensetning av mellomsålen, som er laget av et mykt skummateriale kalt polyuretan. Polyuretan er et lett og støtdempende materiale. I tillegg er mellomsålen laget med forskjellige områder av mykhet. Sist, men ikke minst, gir rammen styrke og stabilitet.

Det er mange fordeler ved å bruke et materiale som polyuretan. For det første har støtdemping og mykhet fungert optimalt i vår test. I tillegg gir polyuretan enda lengre holdbarhet enn en klassisk mellomsåle i EVA-skum. Du har ikke opplevd komfort før du har brukt Natural Soft.

Komforten på vår NATURAL SOFT såler er implementert i noen av våre gummistøvler, sandaler og sneakers til kvinner.

Blant våre sneakers, for eksempel, så vil du finne den deilige sålen i modeller som May, Evelyn og Pernille. I gummistøvler så vil du finne NATURAL SOFT i alle Magda modellene. Enten det er Magda Low Waterproof, Magda Rubber Boot eller Magda Track Waterproof. Også i sandalene Line og Emilie er teknologien implementert.

Dette betyr at du er garantert en god komfort enten du er på vei ut i sommervarmen, høstregnet eller det vekslende været på vinteren.

Se alle våre sko med myke såler fra NATURAL SOFT teknologien.