Personlig informasjon

Hos WODEN Norge A/S (heretter "WODEN" eller "vi") prioriterer vi datasikkerhet og konfidensialitet høyt. Denne personvernerklæringen angir klare retningslinjer for WODENs måte å behandle dine personopplysninger på. I det følgende forklarer vi hvordan vi bruker personopplysningene du legger igjen og/eller oppgir når du besøker nettsiden vår, samt når du bruker de ulike tjenestene på nettsiden vår.

Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon

Denne nettsiden eies av:

Woden Norge A/S
Akersgata 43
0158 Oslo
Norway

E-post: customerservice@woden.com

CVR: NO927761785

Innsamling av personopplysninger

Innsamlingen av dine personopplysninger skjer i ett eller flere av følgende tilfeller:

 • Når du handler varer på www.woden.no
  • Når du melder deg på WODEN-nyhetsbrevet
  • Når du oppretter en personlig konto på WODEN-nettstedet
  • Ved deltakelse i konkurranser

Selv om du bruker e-postadressen din i mer enn ett av de ovennevnte tilfellene, vil informasjonen din kun samles inn og registreres på ett sted. Det betyr at informasjonen din for eksempel kan gjenbrukes når du handler hos oss, og du slipper også å motta samme markedsføringsmateriell fra WODEN flere ganger.

Du vil alltid bli informert i forbindelse med innsamling av personopplysninger om deg. Personopplysningene vi samler inn kan for eksempel inkludere ditt navn, din e-postadresse, ditt telefonnummer og lignende identifikasjonsinformasjon, samt informasjon om din navigering på nettstedet.

Dersom du selv gir opplysningene, vil det alltid fremgå i forbindelse med innsending av opplysningene om innsendingen er frivillig eller nødvendig for gjennomføring av ønsket handling.

Bruk av personopplysninger

Personopplysninger samles inn og brukes til følgende formål:

 • Utførelse av ordre på våre nettsider
  • Abonner på nyhetsbrev
  • Administrasjon av brukerkonto/profil
  • Innsending av annet markedsføringsmateriell, inkludert invitasjoner til arrangementer
  • Deltakelse i konkurranser og andre arrangementer
  • Innsamling og evaluering av brukeranmeldelser
  • Statistikk
  • Andre markedsføringstiltak

WODEN behandler kun dine personopplysninger dersom det er juridisk grunnlag for dette. Innsending av markedsføringsmateriell via nyhetsbrev er basert på samtykke gitt ved registrering. Nyhetsbrev kan meldes av når som helst ved å trykke "avmeld" i mottatt e-post.

WODEN fører statistikk om hvilke områder av nettsiden våre brukere besøker. Disse dataene inneholder ikke personlig informasjon. Vi bruker data om alle våre brukeres navigasjon for å forstå hvordan våre brukere som helhet bruker www.woden.no, og forsøker på denne bakgrunn å gjøre nettsiden bedre.

Vi kan ikke se hvor du kommer fra eller surfer på Internett når du forlater nettstedet vårt. Vi selger ikke eller på annen måte videreformidler informasjon om vår brukers bruk og navigering på nettsiden vår. Og vi selger eller videreformidler ikke informasjonen din til tredjeparter.

Utlevering til andre behandlingsansvarlige

Dine personopplysninger vil i prinsippet ikke bli gitt videre til en tredjepart uten din tillatelse. WODEN overfører kun dataene dine til relevante transportører i forbindelse med levering og overfører, selger eller gjør ikke din personlige informasjon tilgjengelig for andre tredjeparter, inkludert andre selskaper.

Det kan imidlertid under visse omstendigheter eller i henhold til loven være nødvendig å videreformidle opplysninger til for eksempel offentlige myndigheter eller politiet.

Ved restrukturering eller helt eller delvis salg av selskapet vil enhver overføring i slik forbindelse skje i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning for behandling av personopplysninger.

Overlat til databehandlere

Dine personopplysninger overlates til WODENs partnere, som yter tjenester på vegne av WODEN, for eksempel i forbindelse med utsendelse av nyhetsbrev. Disse partnerne behandler kun personopplysningene på vegne av WODEN og i henhold til WODENs instruksjoner og retningslinjer.

Sletting av personopplysninger

Vi sletter personopplysningene dine når vi ikke lenger trenger å behandle dem for å oppfylle ett eller flere av formålene som er angitt ovenfor i pkt. 3. Opplysningene kan imidlertid behandles og lagres lenger i anonymisert form.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Du kan lese mer om bruken av informasjonskapsler i våre retningslinjer for informasjonskapsler, som du finner nedenfor.

Sikkerhet

Vi har implementert sikkerhetstiltak for å sikre at våre interne prosedyrer lever opp til våre høye sikkerhetspolitiske standarder. Vi gjør derfor vårt ytterste for å beskytte kvaliteten og integriteten til din personlige informasjon.

Betaler du med betalingskort er du alltid sikret mot misbruk. Vår nettbutikk jobber i samarbeid med bl.a. Clearhaus, og vi har beskyttet dataene som transporteres via nettverket i forbindelse med kjøp, ved hjelp av SSL (Secure Socket Layer) kryptering.

Verken WODEN eller noen andre har muligheten til å se dataene. Så lenge du ser deg rundt på nettsiden vår for å finne gode tilbud og deilige produkter er det ingen kryptering, men når du skal legge inn betalingsinformasjon, kredittkortnummer, utløpsdato osv. går du inn i en såkalt "sikker" " område. I det sikre området er informasjonen kryptert og informasjonen din er dermed beskyttet.

Hos Clearhaus valideres kredittkortinformasjon, dvs. det undersøkes om kortet f.eks. er blokkert eller noe som gjør den ugyldig. Hvis alt er i orden, vil du som kjøper få beskjed om at bestillingen din er bekreftet.

WODEN mottar ingen informasjon om ditt kredittkortnummer og/eller utløpsdato, men vil bli varslet om at et beløp er reservert for WODEN for senere overføring når vi har behandlet bestillingen din.

Når bestillingen er videresendt til GLS eller Post Nord, vil det reserverte beløpet bli overført til vår konto hos Clearhaus.

Dine rettigheter

Du har til enhver tid rett til å få tilgang til informasjonen vi behandler om deg, med forbehold om visse lovbestemte unntak. Du har også rett til å protestere mot innsamlingen og mot videre behandling av dine personopplysninger, herunder mot profilering/automatiske beslutninger. I tillegg har du også rett til å få rettet, slettet eller blokkert personopplysningene dine i henhold til gjeldende regler. Du har også rett til å motta informasjon om deg selv som du har gitt oss.

Tilbaketrekking av samtykke

Du kan tilbakekalle ethvert samtykke du måtte ha gitt når som helst. Vi vil da slette informasjonen din med mindre vi kan fortsette behandlingen av andre grunner. Hvis du ønsker å trekke tilbake samtykket ditt, kan du kontakte oss på customerservice@woden.com eller via vårt kontaktskjema. Nyhetsbrev kan meldes av når som helst ved å trykke "avmeld" i mottatt e-post.

Lenker til andre nettsider etc.

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsider eller til integrerte nettsider. Vi er ikke ansvarlige for innholdet på andre selskapers nettsider eller deres praksis angående innsamling av personopplysninger. Når du besøker andre nettsteder, oppfordres du til å lese eierens personvernpolicy samt andre relevante retningslinjer.

Endringer i informasjon mv.

Dersom du ønsker at vi skal oppdatere, endre eller slette personopplysninger som vi har registrert om deg, ønsker å få tilgang til personopplysningene som behandles om deg, eller hvis du har spørsmål om retningslinjene ovenfor, kan du kontakte oss på customerservice@woden.com eller på +45 38 40 04 44.

Du kan også skrive til oss på følgende adresse:

Woden A/S
Balticagade 12A
8000 Aarhus C

Klagerett

Hvis du ønsker å klage på behandlingen av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på e-post, telefon eller brev som angitt ovenfor. Du kan også kontakte det danske datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Retningslinjer for informasjonskapsler

Vi ønsker å tilby deg som besøkende en brukervennlig nettside med informasjon som er relevant for deg. På www.woden.no bruker vi informasjonskapsler for å undersøke hvordan nettsiden vår brukes og for å forenkle og forbedre ditt besøk. Informasjonen i statistikken er anonym og kan ikke tilskrives navngitte brukere.

Hva er en informasjonskapsel?

Informasjonskapsler brukes i dag i forbindelse med så å si alle nettsider og er i mange tilfeller nødvendige for å yte en gitt tjeneste på nettsiden. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på ditt IT-utstyr (PC, nettbrett, smarttelefon etc.) slik at utstyret kan gjenkjennes.

Informasjonskapsler kan blant annet brukes til å lage statistikk over din bruk av nettsiden og for å optimalisere innholdet på siden. En informasjonskapsel er en passiv fil og kan derfor ikke samle informasjon fra datamaskinen din eller spre datavirus eller andre skadelige programmer.

Noen informasjonskapsler plasseres av andre parter (såkalte tredjeparter) enn den i adressefeltet (URL) til nettleseren. Det kan være ordinært innhold, men også f.eks. analyseverktøy eller innebygde kommentarfelt. Dette betyr at informasjonskapsler lagres av andre enn eieren av nettstedet.

Noen informasjonskapsler lagres kun på ditt IT-utstyr så lenge du har nettleseren åpen (session cookies). Andre informasjonskapsler lagres i lengre tid (persistente cookies). Når du besøker et nettsted på nytt, vil øktinformasjonskapsler tilbakestilles, mens vedvarende informasjonskapsler vanligvis fornyes.

Hvordan fjernes/unngås informasjonskapsler?

Det avhenger av nettleseren din hvordan du sletter eller unngår å plassere informasjonskapsler.

Behandling av personopplysninger

For mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, vennligst les vår personvernerklæring, som du kan lese ovenfor.

Kontakt

Hvis du har spørsmål om denne policyen for informasjonskapsler, vennligst kontakt oss på customerservice@woden.com