30 DAGERS RETURRETT

Når du handler på nett på www.woden.no har du 30 dagers angrerett, hvor du kan gi oss beskjed om at du angrer på kjøpet, og deretter returnere varen(e) til oss. Din returrett løper fra den dagen du mottok varen. Dersom fristen går ut på en helligdag, lørdag, grunnlovsdag, julaften eller nyttårsaften, forlenges fristen til påfølgende virkedag. Ved flere varer bestilt i én ordre, men levert separat, eller et produkt som kommer i flere partier, løper perioden fra mottak av siste produkt.

Du kan kun håndtere varene på en måte som lar deg bestemme kvaliteten og egenskapene til varene. For å utøve angreretten bør du sende en utvetydig erklæring på e-post innen 30 dager etter mottak av varen.

MERK: I høysesongperioder som salg og Black Friday kan det ta lengre tid å behandle returer.

RETUR

Hvis du angrer på kjøpet, må varene returneres til:

WODEN
Att .: Retur / WODEN
AKERSGATA 43
0158 OSLO
NORGE

E-post: customerservice@woden.com

Vennligst bruk vår vedlagte returseddel.

Til gjengjeld må du sørge for at varene er forsvarlig pakket inn. Du er ansvarlig for pakken/varene til vi mottar den. Så ta vare på postkvitteringen og sporingsnummeret. Vi betaler omkostningene ved en retur i Norge.

 

Viktig: Vi forventer at du gir oss beskjed så snart som mulig etter at du har gitt beskjed, og vi må motta varen innen 30 dager etter mottaksdato.

Merk: Det er mulig å returnere i våre butikker i Oslo. Vi aksepterer ikke pakker som sendes etterkrav.

DOKUMENTASJON AV DITT KJØP- OG RETURSKJEMA

Du må legge ved kopi av ordrebekreftelse, faktura eller annen dokumentasjon for kjøpet. Når vi mottar varen sjekker vi den, og du får tilbakebetalt beløpet du betalte til oss ved kjøp. Beløpet overføres alltid til samme betalingsmiddel som du betalte for kjøpet. Hvis du for eksempel har betalt med kort, betales kjøpesummen til betalingskortet som ble brukt til kjøpet.

Merk: Du kan miste hele eller deler av kjøpesummen. Dette skjer hvis produktet er degradert fordi:

– Du har faktisk tatt varen i bruk.

– Den har blitt skadet mens du var ansvarlig for den.

– Du har håndtert varer på en annen måte enn det som var nødvendig for at du kunne fastslå egenskaper og kvalitet.

 

ANGRERETT FOR BRUKTVARER

Det er 14 dagers angrerett på varer du har brukt. Dersom varen er brukt, kan den fortsatt returneres under angreretten. Som forbruker kan du i prinsippet kun se på produktet, altså teste kjøpet ditt som i en fysisk butikk. Ved mottak kan du kun håndtere varene på en måte som gjør at du kan fastslå varens art, deres egenskaper og måten de fungerer på. Dersom varen er brukt kan du kun få deler eller ingenting av kjøpesummen tilbake. Det er forbrukeren som må betale for en ev verdifall og den verdien fastsettes etter hva vi kan få for den ved et videre salg.