Hos WODEN tror vi på friheten til å endre status quo. Å lage sneakers som er fasjonable, komfortable og bærekraftige. Dette er grunnen til at vi har utviklet en eksklusiv North Sea Collection som består av joggesko laget av fiskeskinn.

Syntetiske materialer er erstattet med naturlige elementer som kork, kalveskinn og nå fiskeskinn. Fiskeskinn er et biprodukt fra den nordiske fiskeindustrien, men det er også kjent som et materiale som er 10 ganger mer holdbart enn kalveskinn takket være sin kryssfiberstruktur. Til sammenligning går fibrene i kalveskinn bare i én retning. Materialet behandles bærekraftig, for eksempel utføres farging av læret med vann fra geotermiske kilder på Island. Alle joggesko i vår North Sea Collection har naturligvis våre uttakbare innleggssåler i naturlig støtdempende kork og den fleksible yttersålen i naturgummi blandet med 10 % resirkulert gummi.

Skandinavisk design

Skandinavias natur er en stor inspirasjonskilde for utformingen av våre North Sea Collection sneakers. Fiskeskinnet stemmer overens med WODENs designtradisjon og estetikk takket være skinnets vakre tekstur og eleganse. Kolleksjonen består av mange forskjellige eksklusive stiler i en rekke materialer og farger, så det finnes et par sneakers for enhver smak. Og felles for dem alle er det elegante, lette preget som lånes av fiskeskinn. Handle alle stiler fra vår Nordsjøkolleksjon her.